top of page

KENNISPARTNERS

Pim van der Heide & Mikula Ristic

Oprichters Signatyours

Signatyours is een strategisch marketingbureau dat is opgericht door Mikula Ristic & Pim van der Heide.

image0.png
flex-administratie-zeeland_ilona-dieleman-1-720x800 (1)_edited.jpg

Ilona Dieleman

Eigenaar Flex Your Profit

Ilona helpt ambitieuze ondernemende vrouwen financieel gezond te groeien door te zorgen voor een stevig fundament, het implementeren en optimaliseren van Profit First en het sturen naar financiële onafhankelijkheid.

Jelle Smits

Eigenaar Smits Finance

Jelle heeft ruim 9 jaar ervaring in de accountancy als assistent-accountant en Junior Controller en is nu sinds 2 jaar ZZP financial controller.

 

Jelle zijn kracht ligt in het opzetten, implementeren en onderhouden van (financiële) informatiesystemen, het begeleiden van financiële medewerkers en het geven van proactief bedrijfseconomisch- en managementadvies. Verder heeft hij ervaring in grootboekbeheer, jaarrekeningwerk en data-analyse.

20190428_145859_edited.jpg

Denise Brouwer-Venema

Eigenaar Venema Business Support

Dit is Denise Brouwer-Venema, eigenaresse van Venema Business Support. Denise is gespecialiseerd in loopbaancoaching, HRM-vraagstukken en het geven van trainingen voor horeca. Ze heeft een grote interesse in de mens en ondernemer.

 

Als kennispartner zal ze bijdrages gaan leveren over loopbaancoaching. Hierbij zal ze ingaan op onderwerpen zoals de balans tussen werk en privé, zelfontwikkeling en zelfkennis

Ontwerp zonder titel.png
bottom of page